Jump to content


Photo

Items from web shop does not show up in vault

WebShop Vault Bug Credits Items

3 replies to this topic

#1 hakusnk

Posted 19 October 2017 - 12:26 PM

hakusnk

    Member

  • Players
  • PipPip
  • 11 posts
  • Server:x1000
Information:
AccountID: hakusnk
Character Name: N9N9Knight


Topic Text:

Bought BloodAngel DL and MG sets, got to buy boots twice for both because after first buy credits where gone but items did not show up in my vault. This happened not the 1st time for me with BloodAngel boots, admins fixed it once. Tho dont only return credits but dont forget to fix that damn bug, its annoying to go almost every time and post something abt this after visiting web shop.



#2 Daboy

Posted 19 October 2017 - 04:15 PM

Daboy

    Administrator

  • EasyMu Team
  • 1153 posts
  • Server:x5, x35, x100, x1000, x9999

Its not a bug, you should buy every single item, with fully clear vault. I tried it, buy 10 boots, and all was in my inventory.



#3 hakusnk

Posted 19 October 2017 - 09:42 PM

hakusnk

    Member

  • Players
  • PipPip
  • 11 posts
  • Server:x1000

Its not a bug, you should buy every single item, with fully clear vault. I tried it, buy 10 boots, and all was in my inventory.

Yeah, it worked after I took every item from vault, but that does not give credits back for 2 pairs of boots.



#4 Daboy

Posted 21 October 2017 - 11:37 AM

Daboy

    Administrator

  • EasyMu Team
  • 1153 posts
  • Server:x5, x35, x100, x1000, x9999

As i know solved via facebook.







Also tagged with one or more of these keywords: WebShop, Vault, Bug, Credits, Items

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


    Bing (1)
apply-design